L' ESCOLA PAU CASALS FA UN MUNT DESCOBERTES!

m

Les tres classes de P4 han vingut a descobrir els animals que han donat lloc al nom de les seves classes: lleons, animals salvatges i unicorns.

La classe dels unicorns poc a poc i amb ajuda d' una història que els ha explicat la seva educadora del Zoo han anat descobrint que els unicorns existeixen i no només això, al Zoo en tenim un! 

A través d' aquest relat i d' una sèrie de pistes han descobert que l' unicorn és el rinoceront!!! A partir d' aquí han investigat quina part del que coneixien és cert i que no, han quedat bocabadats!

Després han buscat les petjades del rinoceront d' entre unes quantes petjades d' animals, li ha preparat el plat, han pogut tocar la pell i la banya d' un rinoceront comparant-la amb una banya de mufló i han après molts aspectes de la seva biologia! També Han pogut conèixer les 5 espècies que existeixen i a on viuen. A més, han trobat resposta a totes les preguntes que els neguitejaven.

I com no, per fi han conegut al nostre rinoceront blanc, s'acabava d' aixecar i sortia just per esmortzar tranquil.lament el seu gran plat de pinso, sagó, pastanagues i herba seca que ha compartit amb els seus companys voluntaris: els paons!

mm

mm

 

mm

m