Espais del Zoo

Espai goril·les

Aquest és el lloc dedicat íntegrament als goril·les, els primats més propers als humans en intel·ligència i sentiment. Es va inaugurar l’any 2006 i des d’aleshores acull una exposició permanent en la qual es recullen els coneixements que tenim sobre aquesta espècie. A través d’elements interactius, tan infants com adults coneixen de primera mà com és la vida quotidiana d’aquests animals, com es comuniquen i quins són els perills reals d’extinció de l’espècie. Un dels materials curiosos que s’hi exposen són uns dibuixos realitzats per alguns goril·les del Zoo. També es destaca la tasca realitzada per diversos científics i conservadors preocupats pels primats, com Jordi Sabater Pi, Dian Fossey o Jane Goodall.

Floquet de Neu, el goril·la blanc que es va convertir en un símbol del Zoo i de la ciutat de Barcelona, té en aquest espai un racó privilegiat. Podràs conèixer la seva història des que va ser recollit a la selva fins a convertir-se en un dels goril·les més estimats i admirats.

L’objectiu d’aquest espai, en el seu conjunt, és convertir-se en un instrument més per conscienciar de la necessitat de respectar els primats i les seves condicions de vida i evitar la seva progressiva desaparició.