Blog d'educació

m

Taller d'invertebrats

Avui els alumnes de le primer ed la ESO de l'escola Roca s'han endinsat en el fantàstic món dels invertebrats amb un seguit d'activitats amb material biològic on han pogut observar les característiques més importants dels diferents grups.

A més han pogut gaudir de l'experiència de veure ben de prop alguns dels invertebrats més espectaculars del planeta.

m

grup

APS_ Mare de Deu del Roser

Aviu hem anat a veure la presentació final del Projecte d’Aprenentatge Servei ( APS) que han realitzat els alumnes de l’Escola Mare de Deu del Roser sobre el tema de les Aus.

L’equip ha explicat als companys/es les veritables funcions del Zoo, la importància de la sensibilització i conservació ver la Natura i han pogut experimentar per ells mateixos com n’és de clau la tasca d’educació ja que han estat els educadors en dues classes de 4rt de primària explicant i elaborant menjadores per ocells amb material reciclat.

m

Els pingüins

L'escola veïna del Parc de la Ciutadella han vingut a conèixer els nostres pingüins i a apendre moltes coses sobre ells.

També han visitat a altres ocells pescadors com els jabirús i els ibis on han pogut admirar els becs tan diferents que tenen tots i que s'alimenten de peixos com els pingüins.

m

educadora i nens

Malaespina

Avui alguns socis del Zoo Club han pogut recrear el viatge del capità Malaespina arreu del món i descobrir com va trobar ell  els diferents animals i quines problemàtiques tenim al planeta en l'actualitat tot participant en diferents activitats al llarg d'un viatge ple de troballes.

foto portada

Els animals del Zoo P5 de l'Escola Vidal i Barraquer

Els infants de P5 de l'Escola Vidal i Barraquer han visitat a tots els animals del Zoo: pingüins, dragons de Komodo, les hipos... tots/es els hi han donat una emocionant benvinguda! Esperem que hàgiu gaudit de l'experiència.

1

L'escola Salvador Lluch coneix les girafes

Els nens i nenes de P4 de l'escola Salvador Lluch, han realitzat el taller de "Coneguem els animals" per conèixer millor les girafes. Han après moltes coses com: que mengen, on viuen i amb qui es relacionen... Més tard, han pogut anar a veure els dormitoris les girafes i la seva instal·lació.
 

m

Bioblitz

Un BioBlitz és un esdeveniment que se centra a trobar i identificar tantes espècies com sigui possible en una àrea determinada durant un curt període de temps. En un BioBlitz, científics, famílies, estudiants, professors i altres membres de la comunitat treballen junts per obtenir una instantània de la biodiversitat d’una zona.

El Zoo de Barcelona va aportar la seva experiència amb un taller sobre diferents rastres de fauna salvatge que trobaríem en un bosc mediterrani.