Blog d'educació

Instal·lació de la sabana Africana

Aprenent com treballem al Zoo (grup de mitjans)

El grup de mitjans avui ha descobert com treballem als Zoos i quines són les nostres missions per cuidar el millor possible d’ells.

Com podeu veure a la foto de la portada, han tingut l’oportunitat de veure com serà la nova instal·lació dels lleons del zoo, ara mateix estem acabant-la i en breu tindrem els animals allà per a poder veure’ls. Ara encara, els animals es poden veure a les instal·lacions antigues.

Observant un paó

El casal de petits avui treballen els animals ovípars

Durant el dia d'avui, els més petits han tingut la sort, amb l'ajuda de les seves monitores, de descobrir com es reprodueixen les aus i els rèptils. Han descobert que les aus i els rèptils neixen d'ous i que no tots els ous són iguals, tot depèn de quin tipus d'animal sigui.

Entre els animals que han anat a visitar, els més especials han estat els pingüins. Han tingut la sort de poder donar-los-hi de menjar i observar els seus nius.

A mangabeis

Els més grans aprenent sobre els animals vivípars

Durant el dia d'avui, els més grans han aprés com es reprodueixen els animals vivípars. A primera hora del matí han pogut donar de menjar als cangurs i a les mangostes.

Un cop acabat això, ha estat el torn de preparar l’enriquiment dels mangabeis, avui tocaven canyes de bambú untades amb mel.

 

1

L'escola Prim estudia els animals vertebrats

Els alumnes de 3r i 4t de l'escola Prim, han après al Zoo les característiques que diferencien els principals grups d'animals vertebrats. Han passejat pel Zoo amb les nostres educadores per posar a prova aquests coneixements i per veure als animals en persona.

 

1

1

La Salle Comtal aprèn sobre els cavalls

Els nens i nenes de 1r de primària de l'escola La Salle Comtal, han vingut al Zoo a realitzar un taller per aprendre més sobre cavalls. Han estat amb les zebres, que són parents dels cavalls i després han pogut visitar les Cavallerisses de la Guàrdia Urbana per veure cavalls de més a prop.

 

2