Blog d'educació

Secrets del Zoo

Els Secrets del Zoo: Fauna autòctona en perill

La llúdriga s'ha despertat per poder fer un mos al peix que li ha donat el cuidador dins de l'activitat de Fauna autòctona en perill.

Els secrets del Zoo son activitats en familia on podeu descobrir tasques del nostre dia a dia o altres misteris de la vida del Zoo.

( podeu consultar a la web la planificació d'aquestes activitats).

tritons1

SOS 0

SOS NATURA!

En motiu de l’aniversari de l’aprovació el 1973 de la Convenció sobre el Comerç Internacional d’Espècies Amenaçades de Fauna i Flora silvestre (CITES, en les seves sigles en anglès), que juga un paper molt destacat en la protecció d’espècies davant el comerç internacional., es celebra el dia Mundial de la Natura o vida Silvestre.

petits talent 1

Els petits talents científics del Pau Casals

Els petits/es talents científics del Pau Casals han vingut a fer les tasques d'observació.del seu projecte. Han gaudit i han après! L'observació del comportament animal és una font important per al coneixement de les espècies ja que si saps com es comporten saps el que necessita per al seu benestar.

 

talents1

sabana sahel

La sabana del Sahel

Els alumnes de P5 de l'Escola Marinada miren al Pedro molt atents. El rino, les girafes, els elefants... tots ells formen part del Sahel. La Gacela Dorcas i la Mort.

El Zoo de Barcelona treballa en un programa de reintroducció de gaseles dorcas al Sahel. 

https://www.zoobarcelona.cat/ca/conservacio-de-la-gasela-dorcas

marinada 2

st peters 1

Els Pingüins del St Peter's

 

Els alumnes de P5 de el St Peter's school han descobert que els pingüins de humboldt, que tenim en el Zoo, són originaris de Peru i Xile, poden viure en temperatures suaus però si necessiten corrents marins freds que els proporcionin l'aliment.

st peters 2