Blog d'educació

m

Dia Mundial del Ximpanzé

Avui, en el dia mundial dels ximpanzés han conegut a través d' una activitat amb un educador del Zoo, com són, les semblances i diferències amb nosaltres, els perills que tenen a l' Àfrica i com els ajudem des del Zoo amb programes de cria en captivitat i recollint animals decomisats que fa anys que formen part de la familia dels ximpanzés del Zoo. A més d' altres aspectes de la seva biologia i ecologia.

I com no, els hem presentat als membres de la nostra familia, qui són i quin és el paper de cadascú dins de la mateixa. 

n

Grans cadells 5

Animals petits i grans, amb plomes, pèl, pell o escames, animals amb ossos o sense, tots ells han de reproduir-se.

Algunes reproduccions són ben simples d’altres ben curioses i gràcies als Educadors dels zoo, hem descobert tot un reguitzell d’animals amb les seves característiques i les seves cries.

Hem passat els dies aprenent, observant i jugant amb els animals per tal de comprendre’ls millor i estimar-los, si es pot, una mica més.

 

m

Grans naturalistes 3

En aquest campament hem descobert el món dels grans naturalistes, els hem conegut a ells i els seus grans descobriments.

Ens hem acostat a les espècies que van ajudar-los a formular les seves teories o que van inspirar els seus treballs tot mirant el món natural amb ulls de naturalista perquè ja en som un més!

m

Grans naturalistes 2

En aquest campament hem descobert el món dels grans naturalistes, els hem conegut a ells i els seus grans descobriments.

Ens hem acostat a les espècies que van ajudar-los a formular les seves teories o que van inspirar els seus treballs tot mirant el món natural amb ulls de naturalista perquè ja en som un més!

També els educadors del Zoo ens han explicat moltes curiositats de cada animal i hem pogut fer un munt d'activitats amb ells a part d'observar-los.

m

Comencen els casals d' Estiu!

Us donem la Benvinguda als nens i nenes que veniu a disfrutar casals d' estiu amb nosaltres !.

Serà un estiu ben diferent ple d' experiències relacionades amb la natura i el món dels animals que no oblidareu mai!.

Preparats? Comencem!

m

Grandes naturalistas 1

En este casal hemos descubierto el mundo de los grandes naturalistas, los hemos conocido a ellos y sus grandes descubrimientos.

Nos hemos acercado a las especies que les ayudaran a formular sus teorías o que inspiraron sus trabajos todo mirando el mundo natural con ojos de naturalista porque ya somos uno más !.

También los educadores del Zoo nos han contado muchas cosas curiosas de cada animal y hemos podido hacer un montón de cosas con ellos aparte de observarlos.

m

L'Escola Canigó s'endinsa en el món dels vertebrats

Els alumnes de tercer han participat en el nostre taller de vertebrats on han pogut experimentar que vol dir ser un vertebrat, quins tipus de vertebrats existeixen, quins esquelets tenen, com es reprodueixen i també, han posat a proba els seus sentits.

Després han pogut anar a donar una volta, acompanyats de l'educadora del Zoo, per repassar els conceptes principals veient alguns vertebrats que han treballat al taller.

Ha sigut un matí ple de descobertes!.

 

m

L' escola Ferran Clua coneix els micos i mones

Els nens i nenes de P3 venen a fer el taller de micos i mones amb l'ajuda de la educadora del Zoo on han pogut diferenciar els trets característics dels primats.

Després han anat a veure els diferents micos i mones del Zoo on han pogut veure diferents comportaments. També ham diferenciat el que és un mico i una mona, és a dir, els que s'asemblen més o menys a nosaltres.

Al final han entès que nosaltres som micos i han vist les nostres semblances.

Per acabar, han sabut els problemes que tenen a la natura i que al Zoo estan per a la seva conservació. 

 

m

L'escola Francesc Macià fa el taller d'amfibis i rèptils!

Els petits alumnes de 3er han pogut experimentar que vol dir ser amfibi i rèptil tocant les seves escates, han vist com es reprodueixen, què mengen, on viuen...

Després els han visitat en companyia de les educadores del Zoo, al terrari han pogut veure la gran diversitat que existeix al planeta!.

m

L'escola Internacional del Camp investiga el comportament animal

Els alumnes de 4rt de la ESO ens han visitat per aprendre els fonaments del comportament animal.

Amb  les explicacions de l'educadora del Zoo, que tenint en compte la biològia de la espècie i les històries particulars dels grups familiars, els hi ha relatat les diferents conductes tant solitàries com socials en la familia de mones aranya mentre les realitzaven, en veieu un exemple a la foto . On també han pogut observar comportaments maternals ja que tenen una cría molt petita.