Blog d'educació

Portes obertes

Jornada de Portes obertes

Coincidint amb la finalització del curs escolar i la celebració de la Festa de la Ciència a Barcelona, hem pensat oferir-vos una agradable jornada lúdica i festiva per a que podeu gaudir en familia. 

Ens plau convidar-vos els propers 9 i 10 de juny a conèixer la mostra d’activitats i propostes educatives previstes per al proper curs, a càrrec del personal del departament d’Educació del parc Zoològic de Barcelona.

Alumnes dels APS i les educadores del Zoo visitant el CRARC de Masquefa

El ZOO visita el CRARC

Els alumnes dels APS de la Salle Comtal i l’Institut Consell de Cent hem visitat les instal·lacions del CRARC a Masquefa. Hem gaudit veient les tortugues i la resta de rèptils dels que tenen cura i hem aprés molt de les tortugues mediterrànies i de les de rierol.

Tortugues del CRARC

 

Dia de Zoo_ Visitant a les Zebres

Dia de Zoo: Els animals del Zoo

Els nens i nenes han disfrutat d'un dia molt intens aprenent i descobrint els animals mes especials del Zoo. Durant la jornada han pogut donar-los-hi de menjar, preparar enriquiments per suricates i ximpances i gaudir d'activitats durant tot el dia.

Foto nens observant menjar a les zebres

Un dia amb les Zebres

Els alumnes de 2on de l'Escola Puigcerver, que ens han visitat avui, han observat amb molta atenció que mengen les zebres. Han gaudit del dia aprenent el mes important d'uns dels animals mes ratllats del Zoo.  

Foto Ins Terra Alta

"El ZOO va a l'escola" visita...Gandesa

Avui, el nostre equip d'Educació ha visitat l'Institut Terra Alta de Gandesa per poder realitzar una sessió educativa en anglès a tots els alumnes de 1er i 2on de la ESO sobre els animals en perill a l'Àfrica.

nens i nenes instal.lació elefants

Els elefants amb els alumnes de P4 de l'Onze de Setembre

Els nens i nenes de P4  de l'Escola Onze de Setembre han conegut a les nostres elefantes i a través d'elles han pogut aprendre sobre el seu hábitat, la seva alimentació, reproducció, morfología i les seves particularitats. A més a més, hem pogut parlar de la importancia de la seva conservació.  

Taller de Nutrició

1er ESO Santa Dorotea, Taller de Nutrició i Reproducció

Els alumnes de 1er d'ESO de l'escola Santa Dorotea de Barcelona,  analitzant múltiples estructures i estratègies animals originades per dos grans motors evolutius: la necessitat d’alimentar-se i la de reproduir-s, han gaudit realitzant el taller de Nutrició i Reproducció i han aprés fent comparatives contínues amb  l’organització humana.

Foto cavalls

Els genets de l'Escola Sant Nicolau de Canyelles

Els alumnes de P3 de l'Escola Sant Nicolau de Canyelles han pogut aprendre moltes coses d'aquest animals i de la resta d'equits que conviuen al Zoo. De molt a prop han pogut comprobar a com tenir-ne cura i han gaudit molt amb la visita de la Granja.

Formació life

Formació Projecte Life Tritó

L'equip d'Educació continua la seva formació sobre el Projecte del Life Tritó. En breu es programaran les activitats educatives en aquesta nova instal.lació. .

L'equip d'Educació es forma en el Life del Tritó
Equip d'Educació a la nova instal.lació del Projecte Life Tritó.