1 de setembre, Dia Internacional dels Primats

1 de setembre, Dia Internacional dels Primats

Dimecres que ve 1 de setembre és el Dia Internacional dels Primats i aquest cap de setmana ho celebrem al Zoo amb els amics de SOS Primates. Participa en les activitats que han preparat per saber més d'aquests animals fascinants i com ajudar-los!

 

28 i 29 d’agost

Al costat de la instal·lació dels orangutans

 

  • Tot el dia, estand informatiu sobre els primats i la tasca de SOS Primates amb recollida de donatius i mostra d’artesania.

 

  • Dissabte i diumenge de 10:00 h a 13:00 h taller “Fes-te la teva samarreta” (12 €).

 

  • Diumenge a les 12:00 h i a les 13:30 h Conta contes.

 

 

T’hi esperem!

 

SOS Primates és una organització sense ànim de lucre que dona a conèixer la delicada situació en què es troben els nostres parents més pròxims per tal de contribuir al seu benestar i protecció, objectius que comparteix amb el Zoo de Barcelona, col·laborador de l’ONG des de la seva fundació. L’entitat està estretament vinculada al Centre de rehabilitació de primats de Lwiro (República Democràtica del Congo). SOS Primates va ser creada el 2012 per part d’un grup multidisciplinar de persones, algunes vinculades al món de la primatologia, el benestar animal i la conservació, i el seu president, Raúl Cabrera, és cuidador especialista al Zoo de Barcelona.

 

sos primates

 

Al Zoo, hi tenim nombroses espècies de primats que es troben totes en perill per la pressió humana i pel canvi climàtic, que accelera la degradació dels seus hàbitats. Amb el nostre treball al Zoo i als hàbitats naturals, sempre colze a colze amb altres zoològics i moltes institucions i entitats dedicades a la seva conservació, fem una contribució important per preservar aquests animals meravellosos i intentar evitar-ne l’extinció, que en molts casos sembla inevitable si no actuem ja. La teva ajuda també compta!

 

 

Imatges SOS Primates