9 i 10 de juny, Un dia de nassos al Zoo!

Un dia de nassos al Zoo

 

Per novè any consecutiu, el pròxim cap de setmana (9 i 10 de juny) celebrarem al Zoo Un dia de nassos amb l’ONG Pallapupas amb l’objectiu de donar a conèixer la importància de la tasca que duen a terme aquests pallassos d’hospital i per captar fons. El Zoo s’omplirà de nassos i rialles simultàniament amb cinc centres educatius i d’oci més que oferirem les entrades a meitat de preu. Part d’aquesta recaptació anirà destinada a sufragar les activitats dels Pallapupas.

 

 

Les entrades es poden adquirir únicament i de manera anticipada a través de la pàgina web de Pallapupas excepte els socis del Club Súper3, que tindran l’entrada gratuïta comprant un nas solidari a 4€ i presentant el seu carnet de súpers els mateixos dies 9 i 10 a les entrades del Zoo.

 

Els Pallapupas visitaran tots els espais que celebrem el Dia de nassos i faran que grans i petits passin una jornada inoblidable!

 

Un dia de nassos al Zoo 2018

 

Per donar visibilitat a aquesta gran festa, Pallapupas anima a tothom a crear una gran “marea de nassos” a les xarxes socials, compartint fotografies amb un nas de pallasso i els hashtags #nasvermell i #mareadenassos.

 

 

Els Pallapupas, pallassos d’hospital, proposen l’humor com a eina fonamental per fer front a les situacions adverses que es viuen al voltant de la malaltia i acompanyen els malalts de totes les edats en els moments més difícils del seu ingrés fent el que afirmen que és el seu fort: el teatre.

 

Aquest cap de setmana vine al Zoo i posa’t un nas vermell en solidaritat amb els nens hospitalitzats a casa nostra!