Dissabte 6 d'octubre, Jornada Visió per a tothom a Catalunya 2018

Jornada Visió per a tothom a Catalunya 2018
Foto FRMB

 

Aquest dissabte 6 d’octubre, de 10:00 a 19:00, la Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera, organitza la seva cinquena jornada familiar solidària al Zoo de Barcelona.

 

 

El motiu de l’organització d’aquesta jornada és sensibilitzar el públic sobre la importància de rebre assistència oftalmològica per tenir una bona salut visual, i també recaptar fons per al projecte “Visió per a tothom a Catalunya”, que té com a objectiu promoure i oferir salut visual a les persones que es troben sota el llindar del benestar social i econòmic.

 

 

Una malaltia visual o una baixa visió no detectada a temps pot tenir conseqüències molt negatives en els infants, com un fracàs escolar que es podria haver evitat i la consegüent dificultat per accedir a estudis superiors o una formació laboral que s’ajusti a les capacitats de cadascú.

 

 

Per participar en aquest dia solidari, només cal que compris a les taquilles del Zoo la teva entrada a meitat de preu per als adults i gratuïta per als nens menors de 12 anys si compres unes ulleres o un conte infantil solidaris per 5 €. *

 

 

T’esperem al Zoo, amb moltes coses per viure i veure!

 

 

A banda d’aquest projecte a Catalunya, des de fa 10 anys la Fundació Ramon Martí i Bonet desenvolupa projectes en altres indrets del món, amb els quals també pots col·laborar.

 

 

* Fins a un màxim de 2.000 entrades solidàries.