Google Street View ofereix el recorregut virtual del Zoo de Barcelona

Zoo de Barcelona Google Street View

 

El servei de continguts panoràmics de Google Maps ha actualitzat recentment les imatges del Zoo que oferiran a partir d’avui un recorregut virtual pels camins principals de l’interior del parc.

 

 

Aquesta iniciativa neix d’un procés d’estreta col•laboració entre el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat de Catalunya i l’empresa nord-americana Google, i té com a objectiu oferir visites virtuals als principals atractius turístics, culturals i arquitectònics del país.

 

 

Els tècnics de Google utilitzen una estructura portàtil anomenada tecnologia  trekker que porten a l’esquena com una motxilla i que permet arribar on els seus típics cotxes no poden. La càmera que porta la motxilla va equipada amb 15 lents que fan instantànies en 360 graus cada 2,5 segons. Els enregistraments es mostren sobre les imatges de fons prèviament preses des de satèl·lits que componen els populars mapes de Google. A més, les imatges també es poden veure en format de realitat virtual amb l’ús d’un smartphone i les ulleres de realitat virtual Google Cardboard.

 

 

Google Street View és una tecnologia utilitzada per internautes de tot el món que apareix a Google Maps i Google Earth i ofereix vistes panoràmiques des de diverses posicions al llarg de molts carrers del món.  El nou enregistrament del Zoo actualitza els continguts publicats l’abril del 2011, quan per primera vegada els operaris de Google van recórrer l’interior del Parc, i permet fer un passeig diferent per les seves instal·lacions.

 

 

Zoo de Barcelona Google Street View