Nou espai d’atenció al soci del Zoo Club i el públic en general

Espai Zoo Club Zoo Barcelona

 

Amb la finalitat de millorar la qualitat de l’atenció als socis del Zoo Club, des del passat 22 de gener el Zoo compta amb un nou espai més accessible i modern que substitueix l’anterior mòdul, de finals dels anys noranta, ubicat a l’interior del recinte. El nou espai Zoo Club està situat a les taquilles del carrer de Wellington, amb accés directe des de l’exterior del parc, i permetrà atendre amb major fluïdesa les consultes dels socis i els visitants del Zoo. D’una banda, s’alliberarà les taquilles d’algunes gestions relacionades amb el Zoo Club que fins ara s’havien de començar forçosament a l’entrada i finalitzar a l’interior del Zoo. A més, el nou espai compleix també funcions de punt d’atenció i informació al visitant per la qual cosa aportarà un entorn més ampli i adequat per atendre el públic en general.

 

 

El seu disseny ha contemplat criteris d’eficiència integrant vidrieres de gran amplada que permeten l’accés de la llum natural així com il·luminació de baix consum al seu interior. També s’han tingut en compte factors ergonòmics que aporten millores tant per als treballadors com per als visitants, sense oblidar les persones amb mobilitat reduïda.

 

 

Configurat com un espai multipunt, incorpora nous terminals de venda amb el suport de tauletes digitals per donar-se d’alta on-line al Zoo Club, així com una doble pantalla on s’informa dels avantatges que ofereix el Club, de les normes que han de respectar els seus socis, les tarifes i també informació d’interès per organitzar una visita al Zoo adaptada als interessos de cadascú.

 

Espai Zoo Club Zoo de Barcelona