Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Obrim la convocatòria de beques de la Fundació Barcelona Zoo 2021

Obrim la convocatòria de beques de la Fundació Barcelona Zoo 2021

La Fundació Barcelona Zoo ha obert la convocatòria 2021 de sol·licitud de beques per a projectes de recerca i conservació.  Amb aquestes beques la Fundació vol impulsar projectes d’altres entitats, institucions i/o persones per al desenvolupament de projectes de recerca i conservació d’hàbitats i espècies amenaçades que es considerin d’interès i que comparteixin els valors del Zoo i de la seva Fundació pel que fa a la conservació, educació i sensibilització envers la biodiversitat.

  

Aquesta 13a Edició de la convocatòria de les beques de recerca i conservació estableix com un dels criteris de més pes el lideratge per part dinvestigadors joves (pre o postdoctorals) dels projectes presentats, amb lobjectiu que les beques de la Fundació Barcelona Zoo esdevinguin una eina de suport al desenvolupament de les seves carreres investigadores.

   

En el període 2009-2020, la Fundació Barcelona Zoo ha destinat un total de 1.042.000 euros a les seves convocatòries de beques anuals. Aquesta via de col·laboració amb altres entitats externes complementa els programes de recerca i conservació propis o en partenariat que duem a terme, i que mostren el nostre compromís amb la protecció de la fauna més amenaçada.

 

El termini de presentació de les sol·licituds i projectes d’aquest 2021 s’acaba el dia 3 de desembre.

 

Pots consultar aquí les bases de la convocatòria.