ELS ALUMNES DE L' ESCOLA MONTESSORI SALUDEN ALS PINGÜINS

m

Avui ha sigut un gran dia per als pingüins de Humboldt ja que aquests alumnes d' infantil els han vingut a visitar i a aprendre moltes coses d' ells!

De camí hem comentat les característiques de les aus tot veient algunes que hi ha al zoo com els paons anomenant les diferències amb els pingüins.

Només arribar davant dels pingüins, han sentit la seva veu i han tingut la sort de veure moooolt a prop a un d'ells que estava a prop del vidre i s' ha quedat una bona estona mirant als nens i netejant-se. S' han quedat bocabadats amb aquest pingüí de tan simpàtic!.

Al poc temps ha aparegut la seva cuidadora amb una galleda plena de peixos que també hem pogut veure, ja que era l' hora d' esmortzar!.

Han vist com s' empassaven els peixos i quins altres ocells els rondaven per intentar atrapar algún peix gratis. La educadora del Zoo  els ha explicat quins eren aquells ocells i que havien escollit viure al Zoo, alguns tot l' any com els martinets blancs i els bernats pescaires. Altres només a l' hivern com les gavines rialleres.

Han conegut quants pinguïns existeixen i quins animals se'ls mengen.

Després han fet una sèrie de dinàmiques per aprendre més coses sobre aquests animalons mentre els veien com la seva alimentació, la seva petjada, com es reprodueixen, on viuen... amb ajuda de material biològic que han pogut veure molt de prop!.

Han descobert també els perills que tenen al mar.

Els hi ha encantat l'experiència i han acabat molt emocionats!

m

 

m

m

m

m

m

m

m

m