la volta al món en 80 espécies 2

l

Hem viatjat per tot el món en una setmana!.

Hem visitat les selves de tot el món veient goril·les, ximpanzés, bongos, guacamais, tapirs, tigres, serps i granotes molt verinoses!. Sort que anem amb l'educadora del Zoo que és una experta en animals i ens va explicant les curiositats de cada un.

Ens hem refrescat anant a rius i oceans, quina quantitat d'ocells hem vist!. També hem trobat hipopòtams gegants i petits! I a la platja pelicans, pingüins i lleons marins! També hem visitat el nostre riu on hem vist el tritó del Montseny i la tortuga de rierol, que bonics que són!

El pitjor dia, va ser el de desert, quina calor!. Però vam poder veure animals com el monstre de Gila o el llangardaix cua espinós, els camells i el orix i ràpidament vam viatjar cap a la sabana, ens va impressionar els elefants, les girafes i el rinoceront blanc! i ens van encantar suricates i les mangostes! Quan vam veure els lleons ens va quedar la boca oberta, carai quin cabellera i que gran que és el mascle, per cert, es diu Kiumbe.

No només ens han presentat als animals de Zoo també ens han parlat perquè hi són i quins són els problemes que es troben en el seu hàbitat!

Ah! I no em puc oblidar dels boscos on vam poder veure els ualabis, els bisons europeus, l'ós bru i el fantàstic llop que es va despertar i es va acostar a nosaltres!.

No penseu que no hem treballat, hem fet molts enriquiments pels diferents animals, els podeu veure a les fotos de sota! .Ha estat superdivertit!

 

gf