L'escola PereIV coneix les families de l' Ebobo i el Xebo

m

Els alumnes de segon han vingut a conèixer les dues families de Goril.les que tenim al zoo i s'han convertit en tots uns experts primatòlegs!.

Primer han vist als drils i les mones aranya comparant les semblances i diferències físiques entre aquestes espècies i amb ells mateixos i no només això si no també d'alimentació, desplaçament...

Han pogut veure cries i els seu comportament de joc, ha sigut un gran moment.

Després han visitat a la familia del Xebo, han quedat realment impresionats amb el seu tamany, tot un esquena platejada!. I han pogut veure conductes d' alimentació, desplaçament, vigilància i joc.

Amb ells hem après algunes de les cares que posen els goril.les quan estan enfadats, al.lerta...

I després hem visitat a la familia de l' Ebobo, han pogut veure les diferències entre mascles. No tots els goril.les són iguals ni tenen el mateix caràcter com han pogut comprovar veient inclús alguna càrrega.

No podien marxar del zoo sense fer una ullada als ximpanzés, els nostres parents més propers!. Amb ells hem explicat la problemàtiques que tenen els primats en general!. Una bona conscienciacó pot salvar moltes de les seves vides!

Per acabar han tingut la sort de poder veure i tocar un crani de mascle adult i el pèl de un goril.la (prenent les mesures higièniques adients). Una experiència que mai oblidaran!.

 

m

 

m

m

mmm