Educació

Infantil

Al Zoo de Barcelona hem dissenyat uns programes educatius especials per als alumnes dels cursos d’Educació Infantil. Amb ells, els més menuts podran conèixer més a fons els seus animals preferits.

 

En aquests tallers, els infants aprenen a diferenciar els animals i a observar-los acuradament. A més, mitjançant històries i anècdotes dels animals treballats i, en alguns casos, amb la imitació de sons o dels moviments característics d’aquests animals, els alumnes comprenen la forma de viure de les espècies tractades.
 

També es fomenta la defensa del medi ambient i el respecte envers els animals a través d’un millor coneixement.

 

Aquest curs, conscients de les dificultats que moltes escoles tenen per organitzar sortides a l’exterior, volem fer-vos-ho fàcil! Pregunteu-nos per qualsevol activitat perquè el Zoo també ve a l’Escola.

Zoo Barcelona

Quin animal sóc?

Joc de preguntes per ajudar-nos a descobrir un animal concret. On viu? Què menja? Com neix? Respondrem aquestes preguntes amb l’ajut de plafons i peces imantades. Quan esbrinem de quin animal es tracta anirem a veure’l en viu!
Zoo Barcelona

Animals salvatges

A través d’uns trencaclosques i unes fitxes imantades, els alumenes coneixeran la gran biodiversitat del nostre planeta i els diferents hàbitats. Més tard, a través d’una volta pel parc, serem testimonis d’aquesta diversitat faunística.