Education

Infantil

Al Zoo de Barcelona hem dissenyat uns programes educatius especials per als alumnes dels cursos d’Educació Infantil. Amb ells, els més menuts podran conèixer més a fons els seus animals preferits.

 

En aquests tallers, els infants aprenen a diferenciar els animals i a observar-los acuradament. A més, mitjançant històries i anècdotes dels animals treballats i, en alguns casos, amb la imitació de sons o dels moviments característics d’aquests animals, els alumnes comprenen la forma de viure de les espècies tractades.
 

També es fomenta la defensa del medi ambient i el respecte envers els animals a través d’un millor coneixement.

Zoo Barcelona

Taller Quin animal sóc?

Joc de preguntes per ajudar-nos a descobrir un animal concret. On viu? Què menja? Com neix? Respondrem aquestes preguntes amb l’ajut de plafons i peces imantades. Quan esbrinem de quin animal es tracta anirem a veure’l en viu!
Taller Granja

Taller Granja

Utilitzant una maqueta d’una granja tradicional i uns trencaclosques imantats es treballen animals com el conill, la vaca, la gallina, el porc, l’ovella o el guarà.
Zoo Barcelona

Taller d’animals salvatges

A través de diferents trencaclosques imantats es treballen els tres grans medis (aire, aigua i terra) i l’alimentació de quatre animals, com ara el guacamai, el lleó, el peix, el dofí o l’elefant.