Obrim la convocatòria de beques de la Fundació Barcelona Zoo 2019

Rorqual comú, Edmaktub
Foto Edmaktub: Rorqual comú a les costes catalanes

 

La Fundació Barcelona Zoo ha obert el procés de sol·licitud de beques per a projectes de recerca i conservació per a aquest any 2019. Amb aquestes beques volem impulsar projectes que comparteixin els valors del Zoo de conservació, educació i sensibilització envers la biodiversitat.

 

 

Enguany, aquesta convocatòria aglutina les tres tipologies de beques atorgades els anys precedents --PRIC (Projectes de Recerca i Conservació), Floquet de Neu i Antoni Jonc-- i es fa una sola convocatòria per a totes tres: 11a Edició Beques de Projectes de Recerca i Conservació  per a projectes específics d’investigació proposats per externs, d’acord amb els objectius generals en l’àmbit de la Recerca i la Conservació de la Fundació Barcelona Zoo.

  

 

Des de 2009, el Zoo ha destinat un total de 904.242 € a beques, que juntament amb els programes de recerca i conservació que duem a terme, mostren el nostre compromís amb la protecció de la fauna més amenaçada.

 

 

El termini de presentació de les sol·licituds i projectes d’aquest 2019 s’acaba el dia 2 de juny. Consulta les bases de les convocatòries.