Education

Secondary education

[EN] Aprendre què s’ha d’observar i com us aproparà a un món únic. Les nostres visites i tallers estan pensats per als vostres alumnes i us ajudaran a iniciar o completar el treball fet a classe. Totes les nostres activitats estan dirigides per educadors experimentats del Zoo, la durada aproximada de les activitats és d’unes dues hores i en el cas de les visites inclouen un recorregut guiat pel recinte, mentre que els tallers se solen fer íntegrament a l’aula.

Alguns dels nostres tallers es duen a terme a les aules de la Granja del Zoo. Per aquest motiu, el grup escolar, per estar a l’hora acordada a les aules, cal que arribi uns 15 minuts abans, per ser al lloc d’inici a l’hora convinguda. 

El Departament d’Educació sempre està obert als vostres suggeriments. Per tant, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu algun comentari o si voleu que us preparem una visita a mida.

Agraïm molt sincerament els comentaris que ens feu en les enquestes que ompliu en acabar la visita i us encoratgem a fer-nos suggeriments i comentaris, tant del que us ha agradat com de les mancances que hi heu trobat, ja que ens és de gran ajut per millorar les nostres activitats.

We the Primates Workshop

We the Primates Workshop

The complete collection of primates at our Zoo lets representatives of the most important families in this order be studied. Students will then reflect on their relationship to the human species.
Animal Evolution Workshop

Animal Evolution Workshop

Students will work on the changes experienced by living beings over the course of time by observing and studying the complete collection of animals at our Barcelona Zoo.
Reproduction Workshop

Reproduction Workshop

Students learn about the different reproduction methods of the vertebrates and discover the strategies they employ to assure descendents by observing the collection of animals at our Zoo
Animal Behaviour Workshop

Animal Behaviour Workshop

The collection of animals at our Zoo includes solitary and gregarious species, with innate and learned behaviours that have different levels of complexity that allow students to learn more about their behaviour.