Espais del Zoo

Granja

La Granja, també denominada Zoo Infantil, és una de les instal·lacions més estimades pels més menuts. Hi viuen cabres, vaques, ponis, bens, porcs, cavalls, ases i, fins i tot, un ruc català, una espècie que va estar a punt d’extingir-se. Si voleu més informació sobre el ruc català, entreu a: http://www.fuives.com/ També hi viuen animals de granja més petits, com ara conills i ratolins de camp, i animals domèstics com els hàmsters.

L’objectiu d’aquest espai és permetre el contacte dels infants amb les espècies domèstiques i de granja, ja que la majoria sovint viuen a la ciutat i no tenen ocasió de tractar amb animals. Per això, a hores determinades, amb la supervisió d’un treballador del Zoo, els nens poden entrar als estables de les petites cabres o de les ovelles per acariciar-les i jugar-hi una estona.

A la Granja també hi ha un petit llac envoltat de canyís i altra vegetació natural on es reprodueixen les tres espècies d’amfibis més comunes que viuen al recinte del Zoo: la granota verda, el tòtil i la reineta meridional.

Animals que viuen a la Granja