Reestrenem la nostra app gratuïta!

Reestrenem la nostra app gratuïta!

Recentment hem reestrenat la nostra aplicació mòbil. Ara, a més d’informació sobre tot el que pots veure i aprendre al Zoo, et proposem també rutes personalitzades en funció del teu temps disponible per a la visita, que s’afegeixen a les rutes temàtiques El món de plomes, Els mamífers del Zoo i Els més amenaçats. Una altra novetat és El Repte del Zoo, un joc que convida a explorar la biodiversitat del parc d’una manera lúdica i educativa. L’app serà també una eina àgil i directa per informar sobre novetats i mesures relacionades amb la situació sanitària actual. Està disponible per a iOS i Android.

 

L’aplicació et permet  conèixer la teva localització dins el recinte mitjançant GPS per tal d’accedir als següents serveis:

  • Cercar Punts d’Interès: Localització dels diferents punts d’interès dins el recinte, ja siguin animals, plantes, serveis, accessos, etc.
  • Conèixer itineraris: Amb la teva posició al parc, l’aplicació és capaç de mostrar-te el camí per arribar al lloc que desitgis.

 

També pots consultar-hi informació de tots els POIs del parc --animals, plantes, monuments, etc.--, i l’agenda del dia del Zoo, amb les activitats més destacades.


L’app inclou també un sistema d’alertes als usuaris que et permetrà estar al dia de tot el que passi al Zoo durant la teva visita.

 

Descarrega-te-la ja! https://bit.ly/2YY85ee