Casal de Nadal al Zoo

Tot explicant

Avui dilluns han començat els casals de Nadal al Zoo de Barcelona que es duen a terme des de l'Àrea d'Educació i que s'allargaran fins el dia 7 de gener de 2020.

El primer grup de nens i nenes han estat amb nosaltres els dies 23 i 24 de Desembre. Aprofitant les dates que ens envolten han pogut esbrinar que mengen els animals del Zoo, com preparem les seves dietes i que els repartim el menjar. En definitiva, han pogut fer de "xefs" per un dia.

Una de les activitats que han fet és preparar una fantàstica "pinyata" per als lleopards del Zoo, en aquesta pinyata els cuidadors li han posat la carn per tal de complicar l'obtenció del menjar per part dels animals. A la foto d'aquí a sota, podeu veure com els nens estant escoltant atents als educadors per a saber que han de fer i al darrera veiem al lleopard esperant la seva pinyata.

Pinyata felins
Grup preparant la pinyata per als lleopards.

Si deixem una mica de costat els animals, els participants també han pogut conèixer el magatzem del zoo, zona on es guarda i manté l'aliment dels animals i on es comença a preparar tot.

Aquests dies també tenen estones per a jugar entre tots.

Tot jugant
El grup jugant una estona