Històries de cadells: 3

m

Avui anem a veure els pollets, els ous de closca dura d'on han sortit i els nius on els han posat els pares.

Els educadors del Zoo ens han portat a veure les diferents colònies d' ocells catalans que han escollit el Zoo per viure: els bernats percaires, els esplugabous i els martinets blancs. I no només han escollit el Zoo si no que els que han de migrar al nord d' Europa fa anys que no marxen, aquests són els bernats, que formen la colònia és gran d' Europa que viu al mig d'una ciutat!.Això és genial ja que el Zoo forma part d'un pulmó verd de la ciutat!.

Després del que els ajuda el personal del Zoo amb menjar gratis i protecció jo tampoc marxaria lluny, a més poden sortir a pescar sempre que vulguin. I avui els hem ajudat nosaltres donat de menjar alguns peixos, hem pogut escoltar i veure als pollets al niu demanant el menjar als pares i mares. Quan estan creixent és quan més mengen.

Hem anat a veure la colònia de pingüins i els hem donat de menjar, en època de posta d' ous és molt important que mengin bé. També hem visitat la de flamencs de Xile i hem vist com mengen i com alimenten els pares als pollets, són tan diferents... Tenen un altre color i les plomes semblen supersuaus!.